Friday, January 31, 2014

Προτάσεις Διακόσμησης

                     

                       "Ευχές με πεταλούδες"

             Για την Εκκλησία και την δεξίωση



       Στολισμός του γάμου με αρωματικά βότανα!!

 Μια διαφορετική πρόταση για διακόσμηση γάμου είναι ο στολισμός με διάφορα βότανα.
 Τα βότανα της ελληνική φύσης όπως ρίγανη, θυμάρι ,βασιλικό, δεντρολίβανο,λεβάντα,  μέντα, δυόσμο, αψιθιά, και τόσα άλλα, τόσο γνώριμα τα αρώματά τους σε όλους μας!!.
 Είναι η ιδανική λύση για μια ξεχωριστή και διαφορετική πρόταση στο γάμο, για να στολίσουν τις λαμπάδες του γάμου σας,την νυφική σας ανθοδέσμη ,τον στολισμό του αυτοκινήτου .
 Στην διακόσμηση του χώρου της εκκλησίας σε συνδυασμό με άνθη τριαντάφυλλου, φρέζιας, λεβάντας, μαζί με ιδιαίτερα φαναράκια και υφάσματα όπως λινάτσα ή γάζα ακόμα και δαντέλες.Και αν αποφασίσετε ο γάμος σας να γίνει σε κάποιο ξωκλήσι ,φανταστείτε το αποτέλεσμα!!! Σίγουρα κάτι τέτοιο θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους σας.
 Συνθέσεις βοτάνων μέσα σε καφάσια ή γλαστράκια ντυμένα με λινάτσα  μεμονωμένα ή σε ομάδες για το στολισμό του τραπεζιού της δεξίωσης.
Γλαστράκι βασιλικού ντυμένο με λινάτσα

Καλάθι με διάφορα μυρωδικά



    Για την δεξίωση πρωτοτυπήστε!!! και στολίστε κάθε τραπέζι διαφορετικά!!!

 Με διαφορετικές συνθέσεις λουλουδιών με διαφορετικών ειδών βάζα, ψηλά ή χαμηλά, σε συνδυασμό με κεριά διαφόρων μεγεθών ή βαζάκια στην ίδια λογική. Τα οποία και  θα περιέχουν μπουκετάκια λουλουδιών .Τοποθετημένα πάνω σε υφάσματα από λινάτσα, δαντέλα,γάζα.Ή ακόμα και τα πλεκτά χειροποίητα "πετσετάκια " της γιαγιάς για ένα ποιο vintage αποτέλεσμα.Μια άλλη πρόταση σε αυτήν την σύνθεση θα ήταν και ο φυσικός χλοοτάπητας .Όλα αυτά τα υλικά δημιουργούν μια ανάλαφρη και παράλληλα ιδιαίτερη σύνθεση για το κέντρο του τραπεζιού καθώς και για το στολισμό του τραπεζιού που θα το τοποθετηθεί το βιβλίο των ευχών.

Βαζάκια με μπουκέτα λουλουδιών

Μπουκετάκια λουλουδιών σε βαζάκια με κεριά και φυσικό χλοοτάπητα

βαζάκια διακοσμημένα με λινάτσα και δαντέλες


       Κοχύλια και Αστερίες

   Αγαπημένο θέμα για καλοκαιρινούς γάμους ή γάμους δίπλα στο "κύμα".
  Συνθέσεις λουλουδιών μέσα σε μεγάλα κοχύλια ,για τον στολισμό των λαμπάδων της νυφικής και των τραπεζιών της δεξίωσης.Τα κοχύλια και οι αστερίες μπορούν  επίσης να μπουν σαν πινελιά, σε όλες τις συνθέσεις λουλουδιών που θα χρησιμοποιηθούν την ημέρα του γάμου σας καθώς και στις μπομπονιέρες που θα επιλέξετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας.Μια άλλη ιδέα είναι η τοποθέτηση άμμου παραλίας σε γυάλες μαζί με κοχύλια και αστερίες αλλά και βότσαλα.

Στολισμός για το τραπέζι της δεξίωσης με κοχύλια,αστερίες και λουλούδια

Στολισμός λαμπάδας γάμου με μεγάλο κοχύλι και λουλούδια ορχιδέας και κάλλες.


Γυάλα με κοχύλια και αστερίες για τον στολισμό της δεξίωσης




Μπουκέτο με κάλλες για τον στολισμό του αυτοκινήτου


         Συνθέσεις για ...φάγωμα!!!.

 Εντυπωσιακή πρόταση για τον στολισμό του γάμου σας αλλά και της δεξίωσης είναι ο συνδυασμός λουλουδιών μαζί με φρούτα ή εσπεριδοειδή, συνθέσεις που έχουν μέσα πράσινα μήλα είναι μια όμορφη εικόνα.
 Ρόδια την περίοδο του φθινοπώρου,σε συνθέσεις λουλουδιών με πράσινα φυλλώματα και κόκκινα τριαντάφυλλα είναι εξίσου μια ωραία ιδέα.Το ρόδι σύμβολο της καλοτυχίας της ευημερίας της αφθονίας και της γονιμότητας εξακολουθεί να έχει ισχυρή συμβολική έννοια για τους Έλληνες.
 Τα λεμόνια σε συνθέσεις με λουλούδια "Κομμένα" ή ολόκληρα δίνουν μια νότα φρεσκάδας και δροσιάς !!!στον γάμο σας.Συνδυασμένα με λευκά λουλούδια όπως τουλίπες, τριαντάφυλλα, ζερμπερίνια και πολλές ,πολλές ,ακόμα επιλογές.
Λεμόνια!!



Κομμένα λεμόνια με ορχιδέα!!

Λεμόνια!!!

         Επισκεφθείτε μας να σχεδιάσουμε μαζί, τον μοναδικό για εσάς γάμο!!!

                                  Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου
                                      "Ευχές με πεταλούδες"
                                  Σεϊζάνη 3 Ν.Ιωνία Αττικής 
                         τηλέφωνο:211-4014023 κινητό:6947794531

No comments:

Post a Comment