Tuesday, February 18, 2014

Απελευθέρωση πεταλούδας σε γάμο

Τη πιό όμορφη μέρα διάλεξαν ο Θοδωρής και η Δήμητρα και να τελέσουν το γάμο τους αλλά και τη βάπτιση των μωρών τους (αγοράκι-κοριτσάκι).Τώρα για το εκκλησάκι τι να σας περιγράφω, δέστε εικόνες και αξιολογήστε...

  Ηλιόλουστη, με μέση θερμοκρασία μέρα αρχίσαμε να διακοσμούμε το χώρο.Καταπράσινο μέρος ,πολύ περιποιημένο και το πέτρινο μικρό εκκλησάκι να περιμένει το ζευγάρι και τα μωρά τους.

Μια γιρλάντα στήθηκε πάνω από τη πόρτα της εκκλησίας και πιο μπροστά σε ένα μαρμάρινο τραπέζι ακουμπήσαμε μία σύνθεση λουλουδιών.

 Ο διάδρομος που θα έρχονταν το ζευγάρι διακοσμημένος με τα πολύ όμορφα ξύλινα φαναράκια που έχουμε, πλεκτές λευκές μπάλες με μπουκέτο λουλουδιών, στρογγυλές κατασκευές με λουλούδια και δύο χρώματα υφάσματος.Τα χρώματα λευκά και απαλό λιλά στα υφάσματα και στα λουλούδια.


  Οι λαμπάδες τους στολισμένες στα ίδια χρώματα ,όπως και ο στολισμός του αυτοκινήτου (σύνθεση λουλουδιών επάνω σε βεντούζα και μία μικρή γιρλάντα με ύφασμα και λουλούδια πίσω).

 Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε η βάπτιση των μικρών, (τα πιο ωραία διδυμάκια) στολίσαμε τη κολυμπήθρα με υφάσματα και 2 όμορφα μπουκέτα στα χερούλια.

 Ένα μεγάλο τραπέζι με πολλά γλυκάκια περίμενε μετά τα μυστήρια τούς καλεσμένους να κεραστούν.Και τι δεν είχαμε βάλει...παστέλια, γλυφιτζούρια, marshmallow, κουφέτα.



Πως έκλεισε ο στολισμός του γάμου και της βάπτισης?Ούτε το ζευγάρι δε το περίμενε!Τους δώσαμε μία ζωντανή πεταλούδα,έκαναν και οι δύο μία ψιθυριστή ευχή να την ακούσει μόνο η πεταλούδαπεταλούδα πετάει αθόρυβα και δεν θα πεί σε κανένα το μυστικό) και εν συνεχεία η πεταλούδα απελευθερώθηκε για να μεταφέρει την ευχή στο δημιουργό μας!



                                 "Ευχές με πεταλούδες"
 Σεϊζάνη 3 Νέα Ιωνία Αττικής τηλ:211-4014023 κιν:6947794531
www.eyxesmepetaloudes.gr  και www.grgamos.com



No comments:

Post a Comment