Sunday, February 2, 2014

Γίνε wedding planner

                     Πολλά ζευγάρια από όλες τις χώρες του κόσμου εδώ και χρόνια έρχονται στην όμορφη χώρα μας, όχι μόνο για διακοπές και αναψυχή αλλά και για να τελέσουν το γάμο τους παρέα με λίγους ή περισσότερους φίλους και συγγενείς!


   Τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζουν κανένα από την Ελλάδα για να μπορέσουν να βοηθηθούν ως αναφορά πληροφορίες και οργάνωση για αυτό που θέλουν να πραγματοποιήσουν.Υπάρχει δηλ η ανάγκη για ένα επάγγελμα που θα παρείχε υπηρεσίες οργάνωσης, πλάνου, συντονισμού όλου του πακέτου γάμου του ζευγαριού και να απάλλασσε το μελλόνυμφο ζευγάρι από χρόνο, κόπο, χρήμα άστοχες επιλογές!


   Ενας πολύ μεγάλος αριθμός από Ρωσία και πρώην χώρες ανατολικού μπλόκ με κοινά θρησκευτικά χαρακτηριστικά με τα δικά μας(χρ.ορθόδοξοι) αλλά και Αμερικανοί, Καναδοί και Αγγλοι επιθυμούν και έρχονται στη πατρίδα μας με το όνειρο να τελέσουν το γάμο τους στα όμορφα τοπία πού έχουμε!Τελευταία για τον ίδιο λόγο μας επισκέπτονται Ιάπωνες, Κινέζοι, Αυστραλοί και ναι Ισραηλινοί και Αραβες.


   Ολος αυτός κόσμος είναι κυρίως μεγάλου οικονομικού επιπέδου και φυσικά οι απαιτήσεις τους είναι εξίσου υψηλές.
   Το επάγγελμα του-της wedding planer είναι ένα ελπιδοφόρο, δημιουργικό, και κερδοφόρο και τα επόμενα χρόνια θα έχει πολύ μεγάλη ζήτηση καθώς η επιθυμία πολλών ζευγαριών από όλο το κόσμο να κάνουν έδω το γάμο τους αυξάνεται!

  Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό το όμορφο επάγγελμα ή ήδη είστε wedding planner εμείς μπορούμε να σας βοήθήσουμε να ξεκινήσετε και να πάτε πιο μακριά!
  Ασχολούμαστε πάνω από 10 χρόνια με το γάμο και τη βάπτιση και τα βασικά μας κομμάτια είναι  ο  στολισμός της εκκλησίας και της δεξίωσης που έχει γίνει πια διακόσμηση με πολλά διαφορετικά υλικά.Επίσης ένα άλλο κομμάτι που είμαστε εξειδικευμένοι είναι η κατασκευή μπομπονιέρων.
  Εχουμε την εμπειρία, έχουμε πολλά διαφορετικά υλικά, έχουμε τους χώρους και μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς ότι έχει να κάνει με τη διακόσμηση της εκκλησίας, τη νυφική ανθοδέσμη, τη διακόσμηση του χώρου δεξίωσης.Γενικότερα το δικό σας μέλημα θα είναι ο πελάτης.Εσείς θα μιλάτε μαζί του θα οργανώνεται το κάθε βήμα, μαζί με το πελάτη σας θα αποφασίζετε τι θα φτιαχτεί, που θα τοποθετηθεί και πόσα θα φτιαχτούν από κάθε τι.
  Εσείς το μόνο που θα κάνετε είναι να μας φέρετε τη λίστα για το τί και πως θα γίνει.Εννοείται πως θα μιλάμε για λεπτομέρειες και θα είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου του πελάτη σας  και εμμέσως δικού μας πελάτη. 
Είμαστε στη Ν.Ιωνία  διαθέτουμε μεγάλους χώρους αποθήκευσης και εργαστηρίου, γνωρίζουμε το αντικείμενο πολύ καλά και σας περιμένουμε για να συνεργαστούμε, το επάγγελμά του wedding planner είναι εξωστρεφές μπορεί να φέρει συνάλλαγμα και χρήμα στο κράτος μας αλλά και στη δική σας τσέπη!

No comments:

Post a Comment