Εργαστήρια σε πραγματικούς γάμους

Σας συναρπάζει η δουλειά του διακοσμητή γάμων;

Σας αρέσουν τα λουλούδια ο καλλωπισμός τα χαρούμενα γεγονότα;Είστε οργανωτικοί και άνθρωποι με φαντασία και μεράκι για δουλειά;

Στο χώρο μας θα γνωρίσετε τη δουλειά όπως πραγματικά είναι!Θα παρακολουθήσετε ένα ή περισσότερους γάμους από την αρχή τους μέχρι την ολοκλήρωσή τους!

Θα έρθετε μαζί μας στην αγορά των λουλουδιών και θα δείτε από κοντά τι διαλέγουμε, τι παραγγέλλουμε, πόσο στοιχίζουν, πως διαλέγουμε!Θα μάθετε τις δυσκολίες της δουλειάς τα ρίσκα που παίρνετε, το άγχος και τη πίεση που  έχει αυτή η δουλειά.


Θα σας πούμε και τα άσχημα της δουλειάς μας, τις κακοτοπιές και τις καλλίτερες επιλογές που μπορεί να κάνετε σε θέματα προμηθευτών!

Τα εργαστήρια είναι τελείως ρεαλιστικά και η παρουσίαση χωρίς φτιασιδώματα και ωραιοποιήσεις!Αν πιστεύεις στον εαυτό σου και θέλεις να γίνεις πολύ καλός σε αυτό το αντικείμενο κλείσε μια  θέση για τους επόμενους γάμους που έρχονται!
Με μικρό κόστος θα συμμετέχεις σε πραγματικούς γάμους της επιχείρησης μας και θα πάρεις μέρος στη διαδικασία μαθαίνοντας από τη πρώτη μέρα!Αμεσα πρακτική άσκηση και παράλληλα θεωρία.

Κλασσικά κασπό λουλουδιών

στολισμό αυτοκινήτου

τσουβαλάκια λουλουδιών

νυφική ανθοδέσμη

βραχιολάκια για το χέρι

στεφανάκι για τα μαλλιά

στολισμός λαμπάδων

γιρλάντες για κολυμπήθρα ή διακοσμητικό γάμου

στολισμοί τραπεζιών και πολλά άλλα!


τηλ καταστήματος 211-4014023  υπ.Ανδρέας Παναγόπουλος

No comments:

Post a Comment