ποιοί είμαστε

      "Ευχές με πεταλούδες"
      Σεϊζάνη 3 Νέα Ιωνία Αττικής
     Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211-4014023 κινητό: 6947794531
     mail: eyxesmepetaloudes@gmail.com

 Είμαι η Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου  πάντα λάτρευα τα όμορφα και ξεχωριστά πράγματα τα οποία θεωρώ ότι πρέπει να μας περιβάλουν στην καθημερινότητά μας αλλά και στις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας όπως η μέρα του γάμου μας ή η βάπτιση των μικρών μας!

 Είμαι στο χώρο του γάμου και της βάπτισης 12 χρόνια και τα τελευταία  7 χρόνια διατηρώ το  δικό μου κατάστημα στη Ν.Ιωνία Αττικής. Ο σύζυγός μου ο Ανδρέας, συνοδοιπόρος  όλα αυτά τα χρόνια ακούραστος και υπομονετικός στηρίζει αυτήν μου την προσπάθεια.Εδώ λοιπόν στο χώρο μου,έρχομαι σε επαφή με τα ζευγάρια αλλά και γονείς και αναλαμβάνω την διακόσμηση με φυσικά λουλούδια ,υλικά ,υφάσματα ,αντικείμενα κ.α για γάμους και βαπτίσεις.

   Ο στολισμός του γάμου και της βάπτισης είναι μια ξεχωριστή εμπειρία κάθε φορά για μένα, διότι ο σκοπός μου είναι να ευχαριστήσω και να δημιουργήσω το καλύτερο αποτέλεσμα για το ζευγάρι, που αναλαμβάνω το στολισμό του γάμου του αλλά και τους γονείς, για την βάπτιση του παιδιού τους.

  Συνομιλώ με τα ζευγάρια -γονείς ή κουμπάρους και προσπαθώ να μάθω τα αγαπημένα τους λουλούδια, χρώματα , συνήθειες και ενδιαφέροντα , ώστε το αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει το προσωπικό τους στιλ και η εκδήλωση να σφραγιστεί με ένα αποτέλεσμα μοναδικό για τους πελάτες μου.

  Η βάπτιση είναι ένα άλλο μοναδικό κομμάτι της δουλειάς μου! Χρησιμοποιώ ιδιαίτερα υλικά και δημιουργώ ιδιαίτερες λαμπάδες,κουτιά για τα ρουχαλάκια του μωρού,και όλο το σετ της βάπτισης που σε συνδυασμό με τις συνθέσεις των λουλουδιών δίνουν ένα μοναδικό και ξεχωριστό ύφος στην περίσταση.
   
     "Ευχές με πεταλούδες"
  Σεϊζάνη 3 Νέα Ιωνία Αττικής Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211-4014023 κινητό: 6947794531


                                    www.grgamos.com

                     Fb:https://www.facebook.com/eyxes.mepetaloudes?ref=hl

                    instagram:Eyxesmepetaloudes.gr   το κατάστημά μου
                                       


                                         
1 comment:

  1. Κούκλα είσαι και τσαχπίνα Κωνσταντίνα μου, καλές δουλειές !!

    ReplyDelete