Saturday, January 18, 2014

Vintage γάμος σε εξωκλήσσι


P1060135

Γάμος σε ξωκλήσι και σε ποιο άλλο από το μαγευτικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο! Υπέροχο σημείο για να κάνει ένα ζευγάρι το γάμο που πάντα ονειρευόταν. Δεξιά και αριστερά του η θάλασσα και το πανέμορφο εκκλησάκι σε ένα μικρό λοφάκι να αγναντεύει. Όλο χτισμένο από πέτρα με σιδερένια μεγάλη πόρτα και τη λιτή άγρια φύση γύρω του είναι το ιδανικό σκηνικό για να δημιουργήσουμε τον γάμο των ονείρων σας!
Η Νάντια και ο Δημήτρης ήταν ακόμα ένα από τα ζευγάρια που μας εμπιστεύθηκαν και συζητώντας μαζί τους για το πως θέλουν να διακοσμήσουμε το χώρο μαζί με τις δικές μας προτάσεις καταλήξαμε σε ένα πολύ ωραίο στολισμό γάμου που ταίριαζε στο ύφος και ήθος του ζευγαριού. Το ίδιο το εκκλησάκι αλλά και ο περιβάλλον χώρος ήταν πανέμορφα οπότε με συγκεκριμένες κινήσεις και λίγα υλικά και λουλούδια δώσαμε ένα επιπλέον τόνο φινέτσας και εντυπωσιακής απλότητας με αποφυγή την υπερβολή και το κορεσμό!
P1060115
Πάνω από την πόρτα της εκκλησίας τοποθετήσαμε μια αψίδα από ύφασμα ιβουάρ (μπεζ) χρώματος η οποία έπεφτε ως το πάτωμα και πάνω στην αψίδα δέσαμε μικρά μπουκέτα από λευκές φρέζιες,γυψόφυλλο και πρασινάδες. Δεξιά-αριστερά του τραπεζιού που θα γινόταν το μυστήριο τοποθετήσαμε τις λαμπάδες που ήταν στολισμένες με πολύ γυψόφυλλο και διάσπαρτες λευκές φρέζιες σε σχήμα στεφάνι που είχε μια κλίση περίπου 30° για να κάνει τη διαφορά από άλλες λαμπάδες τέτοιου είδους.
P1060118
Μια λεπτομέρεια ήταν η λινάτσα που αγκάλιαζε τη λαμπάδα και το δέσιμο δαντέλας και αυτό πάνω στη λαμπάδα.Τα πολύ όμορφα παλαιωμένα φαναράκια μας είχαν τοποθετηθεί ποιο μακριά από το τραπέζι σε ομάδες μεγάλο-μικρό και επάνω τους δεμένο ένα μικρό μπουκέτο από λουλούδια. Στο αυτοκίνητο πού έφερε τη νύφη μία κλασσική κατασκευή στο καπό του και τέλος μια πανέμορφη νυφική vintage ανθοδέσμη έβαζε τη τελική πινελιά σε αυτό το γάμο!
P1060132
Από τα high lights της βραδιάς τα αναμμένα ξύλινα vintage φαναράκια που δώσανε μια ακόμα ρομαντική όψη και ατμοσφαιρισμό αφού η μέρα πλέον έδινε τη θέση της στη νύχτα.
Το ζευγάρι ήταν πολύ άνετο, χαμογελαστό από την αρχή μέχρι το τέλος του μυστηρίου.Ένα πολύ νέο ζευγάρι που καταχάρηκε αυτές τις μοναδικές στιγμές στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου αλλά και στη δεξίωση πού ακολούθησε...
P1060195
Ο στολισμός του γάμου αυτού δεν πέρασε τα 550 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων όσων αναφέρθηκαν παραπάνω και όπως καταλαβαίνει κάποιος η τιμή αυτή είναι απίστευτα χαμηλή σε σχέση με τη ποιότητα και ποσότητα των υλικών. Κλείστε το ραντεβού σας για να μιλήσουμε για τη δική σας εκδήλωση και να δημιουργήσουμε το δικό σας στολισμό με βάση τα χρήματα που διαθέτετε!
P1060183

No comments:

Post a Comment