Tuesday, February 25, 2014

Στολισμός γάμου με vintage πινελιές στη Σαλαμίνα



στολισμός γάμου με vintage πινελιές

 

 

Ενα πολύ όμορφο στολισμό γάμου στη Σαλαμίνα με vintage πινελιές αυτή τη Κυριακή 23-2-2014.

στολισμός γάμου με vintage πινελιές
Ο γαμπρός και η νύφη,ο Φώτης και η Τζέλα δύο πολύ νέα παιδιά πού επισκέφτηκαν το κατάστημά μας μαζί με τούς κουμπάρους και έκλεισαν την ίδια στιγμή τη διακόσμηση της εκκλησίας που θα παντρευόντουσαν.Άγιος Νικόλαος Σαλαμίνας το εκκλησάκι, δίπλα στη θάλασσα και παρότι τέλη Φεβρουάριου o καιρός ήταν ήπιος και η θερμοκρασία επίσης μέχρι τη στιγμή πού αρχίζαμε να διακοσμούμε το χώρο!Το ζευγάρι μας είχε αφήσει ελεύθερους να τους διακοσμήσουμε τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας και εμείς όταν  συμβαίνει αυτό κάνουμε πάντα το κάτι παραπάνω!
στολισμός γάμου με vintage πινελιές
Εννοείται ότι τα παιδιά είχαν προεπιλέξει τα χρώματα αλλά και το ποσό όλου του στολισμού γάμου για να μη ξεφύγουμε οικονομικά! Ο στολισμός γάμου στη Σαλαμίνα ξεκίνησε να στήνεται από έξω, μιάς και είχαμε πάει εκεί πολύ νωρίς και η εκκλησία ήταν κλειστή!4 ξύλινα φαναράκια παλαιωμένα με λευκή πατίνα τοποθετήθηκαν σε κάθε πλευρά σχηματίζοντας διάδρομο, πάνω στα φαναράκια τοποθετημένα μικρά ωραία μπουκετάκια και κορδέλα.Στα πρώτα φαναράκια, αυτά πού είναι πιο κοντά στο γαμπρό ο στολισμός γάμου έγινε με περισσότερη λεπτομέρεια αλλά και αντικείμενα πού θα μας πήγαιναν σε vintage εικόνες! Ετσι τοποθετήθηκαν πολύ όμορφα vintage κλουβιά με κεράκι και με μικρό μπουκετάκι λουλουδιών, μία πανέμορφη vintage cake πιατέλα με σύνθεση λουλουδιών από τριαντάφυλλα λιλά και γυψόφυλλο, και αρκετά βαζάκια δεμένα με λινάτσα και δαντέλα!
στολισμός γάμου με vintage πινελιές
Στον εσωτερικό χώρο ο στολισμός γάμου ήταν μεγάλα μπουκέτα λουλουδιών δεμένα επάνω στα κολονάκια και αυτά σε λιλά και λευκούς χρωματισμούς!
στολισμός γάμου με vintage πινελιές
Οι λαμπάδες του στολισμού τοποθετήθηκαν μακρύτερα από το τραπέζι για να υπάρχει αρκετός χώρος.Οι λαμπάδες ήταν μεγάλες στρογγυλές κατασκευές επάνω σε γυάλινο σωλήνα πού μέσα είχε ξύλα mitsumata και λιλά τριαντάφυλλα.
στολισμός γάμου με vintage πινελιές
Ο στολισμός του γάμου περιείχε και 20 μέτρα χαλί διαδρόμου σε λευκό χρώμα! Η νυφική ανθοδέσμη από λευκά και λιλά τριαντάφυλλα!
στολισμός γάμου με vintage πινελιές
Ο στολισμός του αυτοκινήτου μία κλασσική βεντούζα-σύνθεση με τριαντάφυλλα, λίλιουμ, γυψόφυλλο και φύλλα ασπιντίστρας!Αν και μάς έβρεξε για λίγο, η διάθεση όλων ήταν χαρούμενη και χαλαρή!
στολισμός γάμου με vintage πινελιές
Το ζευγάρι στο τέλος του μυστηρίου έβγαλε φώτο σε μία πολύ ωραία μεριά της εκκλησίας με όλα τα αντικείμενα του στολισμού συγκεντρωμένα!
στολισμός γάμου με vintage πινελιές
Είμαι η Κωνσταντίνα και επιμελήθηκα αυτό το στολισμό γάμου στη Σαλαμίνα.Ενας πλήρης  στολισμός γάμου πού δεν πέρασε τα 550 ευρώ.Σας περιμένω στο κατάστημά μας να επιλέξουμε μαζί το δικό σας στολισμό γάμου με το θέμα που θέλετε!
P1080328
"Ευχές με πεταλούδες"
Γάμος- βάπτιση-διακόσμη με φυσικά λουλούδια.
 Σεϊζάνη 3 Ν.Ιωνία Αττικής
Τηλέφωνο: 211-4014023
Site: eyxesmepetaloudes.gr  και grgamos.com

No comments:

Post a Comment