Thursday, November 12, 2015

Γάμος σε νησί!



                   

Γάμος σε νησί.


Όλα τα ζευγάρια ονειρεύονται ένα ξεχωριστό μέρος για να κάνουν το γάμο τους!
Φυσικά το καλοκαίρι που γίνονται και οι περισσότεροι γάμοι το μυαλό όλων ταξιδεύει στο νησί!
Η πρόταση μας προς ένα ζευγάρι που θέλει να επιλέξει νησί είναι η Άνδρος! Ένα πανέμορφο νησί πολύ κοντά στην Αθήνα (2 ώρες από Ραφήνα) με εξαιρετικά ωραίες εκκλησίες και ξωκλήσια!
Τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τους καλεσμένους σας αλλά και το γλέντι της δεξίωσης αρκετά και οργανωμένα!
Ήδη εμείς έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις συνεργασίας με κάποια από αυτά! Η Άνδρος είναι το νησί που θα λατρέψετε και που θα ευχαριστηθείτε την ιδιαίτερη αυτή στιγμή που είναι ο γάμος σας!
Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα διαδικαστικά που χρειάζονται σε ότι αφορά τον στολισμό της εκκλησίας, το στολισμό και τη διακόσμηση του χώρου δεξίωσης, τη μεταφορά των μπομπονιέρων και όλων των αντικειμένων που περιέχει ένας γάμος.
Επίσης τα πυροτεχνήματα αν θελήσετε να έχετε στο γάμο σας καθώς και το μοναδικό στην Ελλάδα event:Απελευθέρωση ζωντανών πεταλούδων. Θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα αξέχαστο στολισμό γάμου που θα θυμόσαστε για πάντα εσείς και οι καλεσμένοι σας!!

Ξωκλήσι-στην-Άνδρο

Άγιος Κυπριανός, Μπατσί Άνδρου δίπλα στην θάλασσα!
Η φώτο είναι από το κατάστημα των φωτογράφων www.cpsofikitis.com .Ο Άγιος Κυπριανός βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα στο πανέμορφο Μπατσί





Γάμος-Αγία-Θαλασσίνη-Άνδρος

Στη χώρα της Άνδρου βρίσκεται το μικρό γλυκό εκκλησάκι της Αγίας  Θαλασσινής,περικυκλωμένο από τη θάλασσα σκαρφαλωμένο στο βράχο με φόντο το γαλάζιο των κρυστάλλινων νερών του Αιγαίου!





Παναγία-Θεοσκέπαστη-Ανδρος

Παναγία η Θεοσκέπαστη στην Άνδρο
Στην Άνδρο την πρωτεύουσα του νησιού που οι ντόπιοι ονομάζουν Χώρα και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Καϊρη, απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο, προς την περιοχή Παραπόρτι κατεβαίνοντας αρκετά σκαλοπάτια αντικρίζουμε την Παναγία τη Θεοσκέπαστη, την προστάτιδα του νησιού με το θαυμάσιο τέμπλο και τα πλούσια ασημένια αναθήματα σε εικόνες και καντήλια.



εκκλησάκι-Αγίου-Νικολάου-Ανδρος

 Η παραπάνω εκκλησία βρίσκεται στην Παραλία της Άχλας, σε μια από τις ομορφότερες του νησιού της Άνδρου και είναι ένας υπέροχος τόπος για να κάνετε το γάμο που ονειρεύεστε!Η πρόσβαση είναι ένα θέμα γιατί οδικώς ο δρόμος δεν είναι καθόλου καλός και λόγο αυτού οι καλεσμένοι σας θα κάνουν αρκετή ώρα από τη χώρα έως εκεί.Η λύση είναι να πάνε με μικρά πλοιάρια από τη θάλασσα και έτσι θα γίνει ευκολότερα και γρηγορότερα η σύνδεση!





http://i2.wp.com/grgamos.com/wp-content/uploads/2015/11/%CE%91%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%82-%CE%91%CF%87%CE%BB%CE%B1-%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82.jpg

 μια άλλη φώτο από την εκκλησία και τη παραλία της Άχλας.


 http://i2.wp.com/grgamos.com/wp-content/uploads/2015/11/%CE%91%CF%87%CE%BB%CE%B1-%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B9.jpg









No comments:

Post a Comment