Tuesday, October 1, 2019

Στολισμός γάμου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη!

   

Ένα όμορφο  απόγευμα του Ιουνίου , επέλεξε το ζευγάρι μας , Έλληνες του εξωτερικού,ο Επαμεινώνδας και η Στέλλα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη.
Οι καλεσμένοι τους ,αγαπημένοι συγγενείς αλλά και πολλοί  φίλοι τους , κάποιοι από το εξωτερικό, που ήρθαν για να παρευρεθούν στη  χαρά των δύο παιδιών.
 Στον ίδιο Ναό είχαν  παντρευτεί και  οι γονείς του γαμπρού, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια επιπλέον συγκίνηση, διάχυτη στην ατμόσφαιρα.
Η Αγία  Μαρίνα στην Εκάλη ,είναι μια εκκλησία που πολλά ζευγάρια από βόρεια προάστια την επιλέγουν για την εκκλησία του γάμου τους. Με όμορφο εσωτερικό αλλά και προαύλιο χώρο πραγματικά είναι μια πολύ ωραία επιλογή.
 Τα χρώματα στο συγκεκριμένο γάμο ,ήταν το λευκό με το βεραμάν στα υφάσματα και ροζ λευκό, λιλά στα λουλούδια,φτιάχνοντας μια πολύ ωραία χρωματική παλέτα , διαφορετική από αυτή που βλέπουμε συνήθως στους γάμους.
 Κρυστάλλινα βάζα με λουλούδια και κεριά ,καθώς και φαναράκια μαζί με τα υφάσματα ήταν τα κύρια υλικά για τον εντυπωσιακό και παράλληλα λιτό διάδρομο που οδηγούσε στον Ναό. 
  Ξύλινη αψίδα και το μεγάλο τόξο από ύφασμα και μπουκέτα με φρέσκα λουλούδια  πάνω από την κεντρική είσοδο του Ναού. Ολοκλήρωναν την διακόσμηση στον εσωτερικό χώρο.
 Εσωτερικά του Ναού στολίστηκε το τραπέζι του μυστηρίου  με τις δυο λαμπάδες και διακοσμήθηκε  με ύφασμα καθώς και μικρό μπουκέτο λουλουδιών.
Η προετοιμασία του γάμου αυτού , έγινε περισσότερο μέσα από μηνύματα κυρίως με τη Στέλλα , και βοήθησαν και οι γονείς που έμεναν εδώ, για τα πρακτικά θέματα όπως παραλαβή προσκλητηρίων κ.λ.π.
Πραγματικά χαρήκαμε πολύ αυτή την δουλειά και που συνεργαστήκαμε με τα δύο αυτά υπέροχα και ευγενικά παιδιά .Καθώς και τις οικογένειές τους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν!
Επαμεινώνδα & Στέλλα ευχόμαστε πάντα χαρές στη ζωή σας!



Το προσκλητήριο του γάμου ,σε αποχρώσεις της μέντας και του λευκού!
Ο διάδρομος που οδηγεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας
Η ξύλινη αψίδα και το μεγάλο τόξο του Ναού στολίστηκε με ύφασμα και μπουκέτα λουλουδιών
Οι λαμπάδες του μυστηρίου!



Φαναράκια στον εξωτερικό στολισμό του Ναού!


Η βρύση της Αγία Μαρίνας Εκάλης στολίστηκε με υφάσματα!

Η νυφική ανθοδέσμη με κάλλες , λεμονανθούς , φρέζιες, πράσινα φυλλώματα, τριαντάφυλλα ,λυσίανθο.

   Η νύφη μας έφτασε!






Ο στολισμός του νυφικού  αυτοκινήτου

Ο στολισμός του γαμήλιου τραπεζιού στην δεξίωση!

            Στολισμός των τραπεζιών των καλεσμένων!



"Ευχές με πεταλούδες"
Σεϊζάνη 3,Ν.Ιωνία Αττικής
211-4014023

Καλέστε μας, να κλείσουμε το ραντεβού σας ,για  να σχεδιάσουμε μαζί το γάμο σας!!




No comments:

Post a Comment