Saturday, December 18, 2021

Στολισμός γάμου στην Παλαιοπαναγιά Παλλήνης

Γάμος στην Παλαιοπαναγιά, Παλλήνης.  

Καλοκαιρινός γάμος, με αισθητική Γαλλικής εξοχής, με φυσικά φρέσκα λουλούδια να κοσμούν τον περίχωρο μίας μικρής, πέτρινης εκκλησίας στην Παλλήνη. Με αυτές τις εκφράσεις, αποτυπώνεται ο λιτός αλλά γεμάτος γούστο στολισμός για τον γάμο του Παναγιώτη και της Έλλης. Η αισθητική του ζευγαριού φανερώνεται σε κάθε κομμάτι της διακόσμησης, με επικρατέστερα τα vintage στοιχεία, τις αποχρώσεις και το ύφος των διακοσμητικών και των λουλουδιών που επιλέχθηκαν.

 


 

 

 

Στον εξωτερικό χώρο της εκκλησιάς, τοποθετήθηκε η μεγάλη αψίδα σε σχήμα Π, με δύο συνθέσεις λουλουδιών και ύφασμα σε ιβουάρ χρώμα.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπροστά από την αψίδα, σχηματίστηκε ένας διάδρομος με φυσικά ξύλα και γυάλινα βάζα με κερί. Από το στολισμό, δεν έλειπε η ξύλινη ταμπέλα για τον γάμο και η προσθήκη του προσωπικού στοιχείου, με τα χειροποίητα σεμεδάκια, πάνω σε ξύλινα καφάσια, συνοδευόμενα από βάζα γεμάτα με άχυρο και διακοσμητικά που δημιουργούσαν μία αυθεντική εικόνα.

 

Τα πέτρινα σκαλιά, που οδηγούσαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, ήταν διακοσμημένα με τσουβαλάκια από λινάτσα, με χαρακτηριστικές τις λεπτομέρειες της δαντέλας, του χαμομηλιού και του άχυρου. Την εικόνα αυτή συνέθεσαν και τα μπουκετάκια λουλουδιών που στόλιζαν την ξύλινη κουπαστή.

 

 

Δίπλα στο τραπέζι του μυστηρίου, βρίσκονταν οι λαμπάδες του ζευγαριού, σε ξύλινες βάσεις με φυσικό χρώμα και κατασκευές από φυσικό λουλούδι.

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Οι τρεις μεγάλες καλαθούνες με φυσικό ξύλο και τις συνθέσεις λουλουδιών και μικρά fairy lights, εναρμονίζονται πλήρως με τον χώρο και την αισθητική της φυσικότητας και της απλότητας.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα στέφανα του Παναγιώτη και της Έλλης, μαζί με την μποτίλια και το ποτήρι, όλα διακοσμημένα με τα λουλούδια που επικρατούσαν στον υπόλοιπο στολισμό.

   

Ο στολισμός του αυτοκινήτου, με το οποίο ήρθε η νύφη στην εκκλησία.

 

Η νυφική ανθοδέσμη σε απαλούς τόνους, διατηρώντας την αίσθηση του αγρού.

 

Η διακόσμηση που εμπνευστήκαμε σε συνεργασία με το ζευγάρι, συνέθεσε την εικόνα της τελετής του γάμου, προσδίδοντας διαχρονικότητα και αναδεικνύοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά της εκκλησίας, με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στη δουλειά μας!

             

No comments:

Post a Comment