Monday, January 4, 2016

Χριστουγεννιάτικος γάμος








 Χριστουγιεννιάτικος γάμος λίγο πριν την έλευση του 2016, ο Σταύρος και η Δανάη επέλεξαν εμάς για τη διακόσμηση του γάμου τους που έγινε στον Άγιο Νικόλαο Ασκληπιού κάτω από το Λυκαβηττό!

 Τα κόκκινα τριαντάφυλλα ήταν το κυρίαρχο λουλούδι αλλά και χρώμα στο στολισμό του γάμου. Τα γκι και τα κουκουνάρια μπήκαν για να δώσουν και αυτά την ομορφιά τους αλλά και την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!
  Ο Άγιος Νικόλαος στην Ασκληπιού είναι μια πανέμορφη και εντυπωσιακή εκκλησία και ο χώρος γύρω είναι πρασινισμένος από φυτά και δέντρα.

  Δεν κάναμε πάρα πολλά πράγματα έξω από διακόσμηση, παρά μόνο τοποθετήθηκαν δύο πέτρινες κολόνες με μεγάλες κατασκευές από λουλούδια!

  Στο εσωτερικό του ναού διακοσμήσαμε τα κολονάκια με όμορφα μπουκέτα λουλουδιών που τα συμπλήρωναν μαλακά τούλια σιλικόνης. Οι λαμπάδες του ζευγαριού ήταν οι λαμπάδες που αγαπήθηκαν από πολλά ζευγάρια του 2015 και προτιμήθηκαν για να γίνουν το σύμβολο που θα φωτίζει το γάμο τους!

  Η δεξίωση έγινε στο υπέροχο Lydra Marriot στη λεωφόρο Συγγρού, σε μια επιβλητική αίθουσα.
Να μην ξεχάσουμε τη μαμά της νύφης, την πολύ γλυκιά κ.Φωτεινή που μας βοήθησε με τις ιδέες της τη φαντασία της και συνέβαλε και αυτή στο όμορφο αυτό αποτέλεσμα!Σταύρο και Δανάη να είστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, Δανάη περιμένουμε τώρα την αδελφούλα σου για να διακοσμήσουμε το δικό της γάμο!Καλή χρονιά!



















































No comments:

Post a Comment