Wednesday, January 27, 2016

Στολισμός γάμου στην Αγία Φωτεινή Ιλισσού


stolismos-gamoy-agia-fotini-1

Στολισμός γάμου στην Αγία Φωτεινή Ιλισσού, διακοσμήσαμε με έμπνευση, απλότητα και φινέτσα το γάμο της Γιώτας και του Αργύρη!

Σε ένα απίστευτο εκκλησάκι στο κέντρο της Αθήνας πίσω από τις στήλες του Ολυμπίου Διός υπάρχει ένα εκκλησάκι κρυμμένο από τη βουή και τα μάτια του πολύ κόσμου!Όχι όμως από τη ματιά της Γιώτας που το ανακάλυψε, το αγάπησε και ονειρεύτηκε να είναι αυτή η εκκλησία για να ζήσει μια από τις πιο όμορφες, ξεχωριστές στιγμές της ζωής της!

stolismos-gamoy-agia-fotini-2

Τριγύρω το πράσινο και η γαλήνη αγκαλιάζουν το ναό και ειδικά όταν αρχίζει να βραδιάζει ο χώρος φαντάζει σαν από παραμύθι!Τη νύφη την γνωρίσαμε στο μαγαζί μας,όπως και τις περισσότερες…η κοπέλα με τον ευγενικό χαρακτήρα και την απαλή φωνή μας περιέγραψε τι ήθελε και μαζί με τις δικές μας απόψεις και γνώμες βγάλαμε ένα αποτέλεσμα που από ότι φάνηκε την ικανοποίησε απόλυτα!


stolismos-gamoy-agia-fotini-3

Τα πέτρινα πεζούλια μας έδωσαν τη δυνατότητα να διακοσμήσουμε ακόμα πιο όμορφα το χώρο αλλά και να βγάλουν ένα ρομαντικό ύφος.Η πέτρινη επίσης βρυσούλα έγινε το φόντο και το ντεκόρ για να ταιριάξουμε λουλούδια, υλικά και υφάσματα σε ένα!


stolismos-gamoy-agia-fotini-4

Γενικά ήταν η απόλυτη τοποθεσία για ένα ονειρικό γάμο!Ο στολισμός του γάμου σε ένα τέτοιο χώρο σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ένα σωρό πράγματα!Βέβαια δεν θέλαμε και να υπερβάλουμε γιατί η επιθυμία της νύφης ήταν να βγει ένα μίνιμαλ οπτικό αποτέλεσμα…και έτσι δεν το παρακάναμε!


stolismos-gamoy-agia-fotini-11

Ενας στολισμός γάμου που είχε φαναράκια vintage, γυάλινες πιατέλες με διακόσμηση λουλουδιών, μικρά τσουβαλάκια λινάτσας με λουλούδια, ακριβές  ιδιαίτερες δαντέλες, φιγούρες γαμπρού-νύφης, πρασινάδες-βρυα.


stolismos-gamoy-agia-fotini-6

Τα χρώματα του γάμου κινήθηκαν στο απαλό ροζ και στο λευκό!Χρησιμοποιήθηκαν τριαντάφυλλα vedela, γυψόφυλλο, αλστρομέριες και παιώνιες για την νυφική ανθοδέσμη!Οι λαμπάδες γάμου στα ίδια χρώματα με στολισμό μπάλα, όλο κερί και διάμετρο 15cm.


stolismos-gamoy-agia-fotini-7

Το τραπέζι του μυστηρίου επίσης στολίστηκε από εμάς με δικά μας υφάσματα και δαντέλα που επάνω της δέθηκε μικρό μπουκέτο λουλουδιών!


stolismos-gamoy-agia-fotini-9

Στο χώρο της δεξίωσης τοποθετήσαμε στα τραπέζια των καλεσμένων vintage βαζάκια σε διάφορα μεγέθη με λουλούδια και ύφασμα λινάτσας με τελειώματα δαντέλας


stolismos-gamoy-agia-fotini-8

απλό και διακριτικό το στόλισμα των τραπεζιών και τα μικρά βαζάκια με κερί να φωτίζουν απαλά το χώρο το βράδυ της δεξίωσης!


stolismos-gamoy-agia-fotini-10

Επίσης ένα απλό στολισμό τραπεζιού ευχών επιμελημένο όπως και τα τραπέζια!


στολισμό τραπεζιού ευχών

stolismos-gamoy-agia-fotini-5

Οι μπομπονιέρες του γάμου και αυτές φτιαγμένες από εμάς με κουφέτα Χατζηγιαννάκη  σε δαντελένιο πουγκί με τούλι σαμπανιζέ και δυο χρώματα κορδελίτσας ιβουάρ-ροζ!


stolismos-gamoy-agia-fotini-12

Γιώτα σε ευχαριστούμε πολύ!Απολαύσαμε τη διακόσμηση του γάμου σου και σε θεωρούμε πλέον φίλη μας!Να ζήσετε!


Είμαι η Κωνσταντίνα και σας περιμένω για το δικό σας γάμο,επιλέξτε μέσα από το site μας το ύφος που σας ταιριάζει ή ελάτε με τις δικές σας ιδέες για το πως έχετε φανταστεί το στολισμό της εκκλησίας, της δεξίωσης και γενικά όλου του concept της εκδήλωσής σας!

No comments:

Post a Comment